Concert pascal
MOPAN Suceava

O săptămână efervescentă, cu evenimente pentru toate vârstele îi așteaptă pe suceveni la Iulius Mall. Cafeneaua cu Joburi și Bursa locurilor de muncă aduc oportunități de locuri de muncă, Târgul de Toamnă propune cele mai căutate produse ale sezonului, iar Atelierele de Creație pregătesc încă o provocare colorată pentru copii.

Săptămâna vine cu oportunități pentru cei care sunt în căutarea unui loc de muncă. Miercuri, 12 octombrie 2022, în intervalul 10.00 – 18.00, Cafeneaua cu Joburi vine la parterul Iulius Mall, zona fântânii arteziene interioare, cu propuneri de cariere, dar și cu o cafea din partea casei. Printre companiile care vor fi prezente la eveniment se numără: TehnoWorld, Egger, Kroll Plus, Wolf Recruit, Olint Com și Trutzi.

Cu posibile job-uri pentru o evoluție armonioasă sau schimbări de carieră, vine și Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, la Iulius Mall. Inginer industria alimentară, inginer construcții, inginer de producție, proiectant, contabil, graphic designer sunt câteva dintre oportunitățile pe care le vei descoperi vineri, 14 octombrie, în intervalul 10.00 – 13.00. Tot aici, poți să afli mai multe despre firmele care angajează în perioada următoare: Ana Rom Security, Global Design, Adria, MoldoMed, ModaMiss, Mopan și mulți alții.

Cei interesați de locuri de muncă în străinătate sunt așteptați sâmbătă, în intervalul orar 10.00 – 18.00, la Caravana DB Work. Reprezentanții Caravanei vor oferi toate informațiile necesare pentru o carieră în domenii, cum ar fi cel naval, logistic, industrial sau construcții.

Târgul de toamnă „Produs în Bucovina” reunește în parcarea Iulius Mall producători locali din toată regiunea. Gospodarii vor aduce cu ei, de la miere de albine, fructe și legume de sezon, sucuri naturale, produse de patiserie și panificație, până la carne, lactate și murături. Vino în parcarea Iulius Mall, în perioada 13 – 16 octombrie și bucură-te de aromele toamnei, la „Produs în Bucovina”!

Studioul creației se montează și în această sâmbătă, în zona Kids de la Iulius Mall. Mentorii îi așteaptă pe cei mici cu o nouă temă ingenioasă, prin care își vor împleti îndemânarea și imaginația. Realizarea unei girafe pe suport de lemn și decorarea ei cu plastilină 5D este mai simplu decât sună și mai distractiv decât ai crede. Atelierele de Creație se desfășoară în două grupe, prima intrând în lumea artelor de la ora 14.00, iar cea de-a doua de la ora 15.00. Intrarea se face pe bază de bilet, care se poate lua gratuit de la Centrul Info.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava