Tarom a anunţat orarul zborurilor pe care le va opera pe Aeroportul Internaţional „Ştefan cel Mare”, pe ruta Bucureşti – Suceava şi retur. Astfel, Tarom va avea curse pe această rută de două ori pe săptămâna, în zilele de luni şi joi. Zborurile Tarom de pe Aeroportul „Ştefan ce Mare” Suceava vor fi reluate de pe data de 12 noiembrie 2015, orarul anunţat fiind valabil până în data de 17 februarie 2016. Pentru zborurile de luni şi joi, avioanele Tarom vor pleca de la Bucureşti la ora 12:20 şi vor ateriza la Suceava la ora 13:00. Zborurile Suceava – Bucureşti vor avea loc în aceleaşi zile, cu plecare la ora 13:55 şi sosire pe Aeroportul Otopeni la ora 15:10.

Începând de luni, biletele pentru aceste zboruri pot fi achiziţionate şi on-line, de pe site-ul Tarom, în condiţiile în care timp de câteva zile puteau fi cumpărate doar de la agenţiile companiei.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a anunţat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă că la Aeroportul „Ştefan cel Mare” Suceava continuă lucrările pentru conformarea aeroportului cu prevederile regulamentului 39/2014 emis de Agenţia de Siguranţă Aviatică Europeană. „Suntem singurul aeroport din România care ne conformăm cu acest regulament. Lucrările sunt gata 75%, şi cred că până pe 12 noiembrie, când vom avea prima cursă Tarom le vom finaliza. Sunt lucrări pentru racordarea pistei şi a căilor de rulate la terenul adiacent. Asta înseamnă construcţia unei pante de cădere, mai uşoară şi mai facilă pentru situaţii limită în care un avion nu poate să oprească pe calea de rulare sau pe pistă. Sunt elemente de siguranţă pe care m-am bucurat foarte mult să le facem acum”, a spus Nechifor.

El a mai declarat că Romatsa „s-a apucat serios de treabă” pentru montarea sistemului de navigaţie ILS, de aducere automată a aeronavelor la sol pe timp de ceaţă.

Tarom a anunţat în mod oficial orarul curselor Bucureşti - Suceava - Bucureşti, 6.7 out of 10 based on 6 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.7/10 (6 votes cast)
Turism
SAV-COM Suceava
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava