• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Compania aeriană de stat TAROM a suplimentat numărul de zboruri pentru destinația Suceava-București-Suceava dupa intervenția pe care deputata PSD de Suceava, Maricela Cobuz, a avut-o în Parlamentul României, prin interpelarea adresată domnului Lucian Șova, Ministrul Transporturilor.

„Aeroportul Internațional Ștefan cel Mare din Suceava, modernizat începând cu anul 2013, a înregistrat o creștere a numărului de pasageri pe ruta Suceava-București-Suceava, astfel fiind necesar suplimentarea numărului de zboruri interne.

Datorită numărului mare de solicitări, venite din partea cetățenilor la Cabinetul Parlamentar, am adresat în luna septembrie a acestui an, o interpelare domnului Ministru Lucian Șova cu privire la suplimentarea curselor aeriene directe. Solicitările adresate la cabinetul parlamentar vizau suplimentarea cu o cursă în dimineața de luni pe ruta Suceava-București și o altă cursă pe ruta București-Suceava în după-amiaza de miercuri.

Noile curse aeriene au fost introduse, conform planului de operare, astfel încât să se poată răspunde pozitiv solicitărilor de trafic pe ruta în cauză, dar și a disponibilității flotei aeriene deținute de către companie.

TAROM și-a exprimat mulțumirea față de interesul acordat cetățenilor suceveni, care doresc să călătorească cu avionul, aceste două zboruri fiind operate din data de 14 noiembrie.
În calitate de deputat de Suceava, consider o oportunitate existența mai multor zboruri interne, având în vedere și aspectul turistic al Bucovinei”, a declarat Maricela Cobuz.

Tarom a suplimentat numărul de zboruri spre Suceava la intervenția deputatei Cobuz, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava