MOPAN Suceava

TAROM pune în vânzare bilete de avion de Valentine’s Day şi Dragobete, la preţul de 289* de euro, cu toate taxele incluse, pentru două persoane, pentru un zbor dus-întors. Oferta TAROM constă în acordarea unui preţ de 289 de euro* cu toate taxele incluse pentru două persoane, dus-întors, pentru plecările din Bucureşti către Amsterdam, Atena, Barcelona, Budapesta, Frankfurt, Istanbul, Larnaca, Londra, Lyon, Madrid, Munchen, Paris, Roma, Salonic şi Viena. De asemenea, oferta este valabilă şi pentru plecările din Sibiu către Munchen şi din Iaşi către Roma. Cele două persoane trebuie să călătorească împreună pe ambele tronsoane.

Biletele pot fi cumpărate între 1 şi 24 februarie 2013, iar călătoria trebuie să aibă loc între 8 februarie şi 8 martie 2013 (data ultimului retur). Biletele pot fi achiziţionate din orice agenţie TAROM sau de la agenţii acreditaţi.

 

*Oferta este valabilă în limita locurilor disponibile şi se supune unor termeni şi condiţii. Oferta nu se cumulează cu alte promoţii.

Pentru mai multe informaţii, pasagerii sunt rugaţi să contacteze Call Center-ul TAROM la numărul 9361 (valabil pentru apelurile din Bucureşti) sau la numerele +4 021/204 64 64; +4 021 303 44 00; +4 021 303 44 44.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Turism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava