MOPAN Suceava

Începând de pe data de 1 martie a.c., Tarom îşi va extinde orarul de zbor de pe Aeroportul Ştefan cel Mare Suceava. Tarom va opera curse zilnice de pe aeroportul sucevean, pe ruta Suceava – Bucureşti, şi retur. Zborurile Suceava – Bucureşti vor fi operate în zilele de luni, marţi, miercuri, joi şi vineri. Avioanele vor pleca de la Suceava la ora 5:55 şi vor ajunge la Bucureşti la ora 7:10. de asemenea, pe zborurile pe ruta Bucureşti – Suceava sunt programate pentru zilele de duminică, luni, marţi, miercuri şi joi, cu plecare de pe Aeroportul Otopeni la ora 21:20 şi cu sosire la Suceava la ora 22:30. Noul orar va fi valabil până pe data de 28 octombrie 2016.
Reamintim că Tarom a reluat zborurile pe ruta Suceava – Bucureşti, şi retur, începând cu data de 12 noiembrie 2015, după finalizarea lucrărilor de modernizare ale Aeroportului „Ştefan cel Mare”.
De precizat că preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, anunţa că schimbarea orarului de zbor al companiei Tarom de pe Aeroportul Internaţional „Ştefan cel Mare” va facilita legături mai rapide din Suceava către cel puţin 20 de destinaţii europene. Astfel, plecând cu aeronava de pe ruta Suceava – Bucureşti, sucevenii pot avea legături rapide de pe Aeroportul Otopeni către destinaţii precum Londra, Madrid, Viena, Munchen, Amsterdam, Praga sau Stockholm.
Pe lângă Tarom, începând cu data de 18 iunie 2016, de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” va opera o cursă charter pe ruta Suceava – Antalya, şi retur. Zborul charter va fi operat de Blue Air în parteneriat cu Prestige Tours Internațional, în colaborare cu unul dintre cei mai mari tour-operatori din Turcia, Calypso Tour. La lansarea oficială a acestui zbor, reprezentanţii celor două companii de turism au anunţat că în funcţie de cererea de bilete pentru vacanţele în Turcia este posibilă suplimentarea cu încă un zbor pe această rută.

Tarom îşi extinde orarul zbor de pe Aeroportul Ştefan cel Mare Suceava, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Turism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava