MOPAN Suceava

Compania Tarom va începe să opere, începând de miercuri, 19 iulie 2017, primele zboruri internaționale directe de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava. Prima cursă internațională va fi operată pe ruta Torino – Suceava, și retur. Zborurile vor fi deservite în fiecare miercuri, cu o aeronavă Boeing 737, și vor dura aproximativ două ore și 40 – 50 de minute. . Zborul de la Torino va decola la ora 9:20 și va ajunge la Suceava la ora 13:00. Zborul retur va pleca în aceeași zi, de la ora 14:00 și va ateriza în Italia, La Torino, la ora 15:50. Biletele se pot procura de la orice Agenție TAROM, de pe site-ul de internet al companiei, cu ajutorul aplicației mobilă a TAROM sau de la orice agenție de ticketing. Tarifele încep de la 31 de euro, pentru un zbor dus cu toate taxele incluse. În preț este inclus transportul gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 30 de kilograme și a unui bagaj de mână de 10 kilograme, check-in gratuit în aeroport, on-line și pe mobil, precum și o masă la bordul aeronavei.
Pe Aeroportul Ștefan ce Mare Suceava mai operează compania Wizz Air, cu zboruri directe către Londra, Roma, Milano, Veneția și Bologna. De pe aeroportul  sucevean mai sunt disponibile și curse charter de vacanță, destinațiile disponibile în această vară din Suceava fiind în Zakynthos, în Grecia, și în Antalya, în Turcia.
Reamintim că preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, anunța recent că de la începutul anului, pe Aeroportul de la Salcea au fost înregistrați peste 100.000 de pasageri, din care 5% din Ucraina. Flutur a apreciat că până la sfârşitul anului, numărul călătorilor va ajunge la 250.000. În același timp, șeful administraţiei judeţene a spus că, dată fiind creşterea fluxului de pasageri, se impune construirea unui nou terminal. Investiţia este estimată la 1,2 milioane de euro, iar pentru realizarea acesteia ar urma să fie contractat un credit.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Turism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava