Concert pascal
MOPAN Suceava

Tatăl celebrei cântărețe britanice Adele, Mark Evans – care s-a despărțit de mama vedetei, Penny, pe când ea avea doar trei ani – este disperat să se împace cu fiica lui și să-și cunoască nepotul, mai ales acum, când a fost diagnosticat cu cancer la intestine, informează showbizspy.com.

Evans a spus ziarului britanic The Sun că a suferit o operație pentru a-i fi scoase numeroase tumori de la stomac și intestine. Momentan, așteaptă rezultatele testelor pe care le-a făcut, înainte de a continua tratamentul. Deasemenea, el a mai mărturisit că își dorește foarte mult să se împace cu fiica lui și să-și cunoască nepotul, pe Angelo, care are 11 luni, înainte de a fi prea târziu.

”Nu am fost alături de fiica mea atunci când a trebuit. Am regretat acest lucru în fiecare secundă a vieții mele. Mă macină îngrozitor pe dinăuntru. Încă nu l-am cunoscut pe Angelor și mă gândesc cu disperare că poate nu voi mai apuca. Totul s-ar putea termina înainte de a face pace cu Adele… Nu am vrut să o îngrijorez cu cancerul, dar se pare că nu am altă variantă decât să o informez prin intermediul mass mediei… Să încerc să dau de fata mea este ca și cum aș încerca să-l sun pe președinte. Nici măcar nu am numărul ei. I-am trimis o felicitare de ziua ei prin intermediul casei ei de discuri, dar nu am primit niciun răspuns.”, a spus tatăl celebrei cântărețe, potrivit sursei citate. Adele și partenerul ei de viață, Simon Konecki, au deveni pentru prima dată părinți în octombrie 2012.

Tatăl lui Adele are cancer. O imploră pe fiica sa să se împace cu el și să-l lase să-și cunoască nepotul, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava