Craciun in Bucovina

Gary, tatăl lui Meghan Trainor, se va auzi într-o piesă inclusă pe noul album al cântăreţei, cântând la pian, potrivit contactmusic.com.

Autoarea hit-ului ‘All About That Bass’ nu a mai lansat niciun disc din 2016, atunci când a apărut pe piaţă ‘Thank You’, dar a lucrat din greu la noul material discografic. Implicată a fost întreaga familie. Vedeta a spus că tatăl ei se va auzi cântând la pian pe melodia ‘Good Morning’.

Meghan a spus, potrivit ContactMusic: „Dacă este vreun featuring? Desigur. Am un featuring. Cu tată meu. Tatăl meu, Gary Trainor, se va auzi pe una din piesele mele. Se numeşte ‘Good Morning’; mi-am dorit mereu să cânt împreună cu tatăl meu, aşa că mi s-a îndeplinit un mare vis. (…) A cântat la pian şi a ieşit ceva extraordinar.”

Tatăl ei nu este singurul care a ajutat la crearea noului material discografic. Meghan Trainor a mărturisit că a colaborat cu întreaga familie şi cu logodnicul ei, Daryl Sabara, la noul ei album. Autoarea hit-ului ‘All About That Bass’ a spus într-un interviu anterior, potrivit contactmusic.com: „Am fost în studioul de înregistrări, în fiecare zi, cu familia mea. Întreaga mea familie a contribuit la fiecare melodie, iar Daryl se aude şi el pe fiecare piesă; tatăl meu cântă la pian şi la orgă într-un cântec… Noul album este unul foarte special. Este evident că e despre mine fiind îndrăgostită şi fericită, despre mine alegând fericirea.”

Cântăreaţa în vârstă de 24 de ani a mai spus că a primit sfaturi în ceea ce priveşte noul ei material doscografic de la Jennifer Lopez. „Am fost fata ‘Bass’ o lungă perioadă de timp şi mă prezentam, de obicei, ‘Hei, eu cânt ‘All About That Bass’, nu mă cunoşti, numele meu este Meghan Trainor’. Nu cunoşteam prea multă lume. Însă, la al doilea album, am primit foarte multe sfaturi. J.Lo a fost atât de drăguţă şi ducle cu mine când i-am scris… M-a sfătuit să îmi fac un cont pe Pinterest şi să îmi notez acolo toate ideile, lucru pe care l-am făcut. Voi proceda la fel şi pentru cel de-al treilea album. Facem o mulţime de fotografii şi pe urmă le punem cap la cap. Este minunat!”, a adăugat Meghan pentru Entertainment Tonight, conform sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava