Concert pascal
MOPAN Suceava

Astăzi se împlinește un an de la moartea actorului Paul Walker.
Starul din franciza ‘Fast and the Furious’, a decedat pe 30 noiembrie, anul trecut, într-un accident de mașină, iar tatăl actorului, Paul senior, a povestit într-un interviu recent câteva dintre cele mai frumoase lucruri care i-au rămas în minte despre fiul său, care a murit la vârsta de 40 de ani.

„Mereu se râdea foarte mult în această casă. Simt prezența lui în fiecare zi.”, a spus Paul Walker senior, potrivit contactmusic.com.

Tatăl regretatului actor a explicat că, deși băiatul lui a fost un star, nu i-a prea plăcut să fie în lumina reflectoarelor.
„Paul a zis la un moment dat: ‘Chiar nu-mi place această afacere, dar pot face foarte mult bine cu banii pe care-i câștig. Paul radia dragoste, nu poți mima asta. Paul a avut o inimiă cu adevărat mare. M-am gândit de multe ori: ‘Ce am făcut să merit un fiu atât de minunat?’”, a adăugat tatăl actorului pentru E!News, potrivit sursei citate.

Paul Walker senior a mai spus, într-un interviu anterior, că frații lui Paul, Caleb și Cody Walker, care îl înlocuiesc pe star în cea de-a șaptea parte a francizei ‘Fast & Furious’, sunt la fel ca regretatul lor frate, pentru că „sunt făcuți din același aluat”.
Paul senior a spus în cadrul resprectivului interviu: „Ei mi-au zis: ‘Tată, acești oameni chiar l-au iubit pe Paul!’ Iar eu le-am răspuns: ‘Da, acum vă iubesc pe voi. Sunteți cu toții la fel.’ Eu sunt exact ca Paul. Sunt făcuți din același aluat.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava