Concert pascal
MOPAN Suceava

Trei unități de învățământ din municipiul Rădăuți vor beneficia în acest an de investiții de 613.000 de lei, a anunțat primarul Nistor Tătar. Este vorba de Colegiul Tehnic Rădăuți, Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” și Colegiul ”Andronic Motrescu”. Potrivit primarului, la Colegiul Tehnic Rădăuți se va construi o tribună la terenul de sport  recent reabilitat, investiție în valoare totală de 62.000 de lei, la Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” se vor face reparații și reabilitări în vederea obținerii autorizației ISU, investiții în valoare de 94.375 de lei iar la Colegiul ”Andronic Motrescu” se va reabilita acoperișul și se va amenaja curtea interioară cu pavaj, lucrări care însumează 457.000 de lei.

”Investițiile pe care vrem să le facem sunt extrem de importante și vor conduce la creșterea calității educației și a siguranței copiilor. La Școala Generală ”Mihai Eminescu” spre exemplu vom monta un sistem de semnalizare incendiu, hidranți exteriori și un sistem de iluminat de siguranță la corpul vechi al clădirii. Vreau să-i asigur pe cetățeni că educația este și va fi o prioritate pentru mine ca primar și ca cetățean al Rădăuțiului”, a spus Tătar. Documentațiile tehnico economice și indicatorii tehnico economici pentru aceste investiții au fost aprobate în ultima ședință a Consiliului Local Rădăuți. Investițiile de la Colegiul ”Andronic Motrescu” sunt multianuale și se vor derula în perioada 2020-2021.

Tătar anunță investiții de peste 600.000 de lei în trei unități de învățământ din Rădăuți, 9.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava