MOPAN Suceava

Primarul municipiului Rădăuți, Nistor Tătar, a remis un comunicat de presă după atacul lansat la adresa sa de deputatul PNL, Dumitru Mihalescul, comunicat pe care îl prezentăm integral.

”Am văzut comunicatul de presă. Nu pot să fiu supărat pe dumneavoastră, și vă spun de ce: au trecut 4 ani de când sunteți în Parlamentul României și aveți zero realizări. Probabil în comunicatul de presă v-ați făcut o analiză a celor 4 ani de mandat. În urma mea, rămân unele realizări, mai mari sau mai mici. Despre dumneavoastră nu putem spune același lucru. Se vede faptul că vă plac gospodarii PSD, atâta timp cât veți propune ca și candidat la primărie un fost membru PSD.

Ați spus că a bătut pasul pe loc proiectul centurii ocolitoare. Da! Din primul mandat al domnului Olarean. Ne amintim că a avut și un mandat în care președintele consiliului județean era domnul doctor Flutur? De ce nu ați făcut centura ocolitoare???

Vreți să vă mai aduc aminte că a venit domnul ‘doctor'(șeful dumneavoastră, Flutur) și a încercat să convingă constructorul că ar fi mai bine să întrerupă lucrările pentru a fi terminată centura ocolitoare pe fonduri europene? Sunt nervoși cei din PNL că poate fi terminat un asemenea proiect într-un timp mult mai scurt? Vor să terminăm centura ocolitoare peste vreo 10 ani, după modelul centurii ocolitoare a Sucevei?

Vorbiți de votul favorabil al consilierilor locali! Da, sunt de acord. Dar nu erau din PNL acei consilieri! Singurul proiect pe care l-au votat consilierii PNL cu amândouă mâini în aer a fost atunci când au primit ordin de la Consiliul județean să scumpească gunoiul. De la șeful dumneavoastră – doctorul Flutur. În rest, uitați-vă pe înregistrările ședințelor de Consiliu local. Cu mici excepții, consilierii PNL NU AU VOTAT. Este echivalentul unui vot negativ, dacă nu știați.

Vorbiți de rețelele de utilități. Am o surpriză pentru dumneavoastră și aici. Dezvoltarea acestor rețele este în sarcina ACET. Nu are să vă vină să credeți, dar tot de Consiliul Județean și ‘doctorul’ Flutur(șeful dumneavoastră) ține. Știți că se vorbește din 2016 despre etapa a doua în ceea ce privește apa și canalul? Din nou, surprize: abia anul acesta a semnat contractul de finanțare! De ce așa târziu? Nu a avut chef?
Oamenii așteaptă pixul lui Flutur de 4 ani.
Mai gândiți-vă la ceea ce ați spus. Este oglinda activității dumneavoastră și a colegilor din PNL! Noaptea este un sfetnic bun. Cu siguranță îmi veți da dreptate mâine dimineață când vă veți da seama că v-ați făcut o analiza a mandatului de deputat.

Oricum, țin să vă anunț că vom continua asfaltarile în oraș, centura va fi gata anul acesta și, sper eu, veți face și dumneavoastră ceva pentru cei care v-au ales. Umblă vorba că sunt dezamăgiți de activitatea dumneavoastră.

Din păcate, am observat în toate fotografiile în care luați cuvântul în fața Parlamentului, că sala este goală. Mi se pare mie sau și atunci ne mințiți. Sincer, nu am văzut sala plină în nicio fotografie. Probabil ați ținut discursul singurel, pentru încurajare”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava