MOPAN Suceava

Lewis Hamilton își face numai tatuaje care au însemnătate pentru el și a recunoscut că se antrenează la un ˝nivel ridicat˝ în pregătirea pentru cursele de Formula 1, potrivit contactmusic.com.

Șoferul de curse Formula 1 – care are numeroase tatuaje pe corp – se asigură că toate acestea au o semnificație în spatele lor, înainte de a le face, mai scrie sursa citată.

El a declarat: ˝Țin foarte mult la tatuajele mele. Fiecare are un sens. Sunt foarte credincios, așa că am vrut să am câteva imagini religioase. (…) Am o inimă sacră pe brațul meu. Note muzicale pentru că iubesc muzica. Busola de pe piept este acolo pentru că biserica este busola mea.˝
˝Familia este totul pentru mine, așa că am scris ´family´ în partea de sus pe umeri. Evident apare si ´faith´ (´credință´). Și am scris ´powerful beyond measure´ (´puternic peste măsură´) pe piept – este un mic citat preluat de la scriitoarea Marianne Williamson. Pe spate am o cruce și aripi de înger: să te ridici deasupra lucrurilor, indiferent de ce-ți aduce viața.˝

Lewis Hamilton, în vârstă de 30 de ani, a recunoscut de asemenea că trebuie să se antreneze asiduu și la un ˝nivel ridicat˝ pentru a se pregăti pentru curse.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava