Concert pascal
MOPAN Suceava

În așteptarea primului termen al procesului de divorț, Alin Oprea nu e ocolit de scandaluri. Deși inițial s-a spus că Tavi Colen, fostul lui coleg din trupa Talisman, îl susține și îl ajută să treacă de divorțul de fosta soție, Larisa Uță, iată că lucrurile stau exact invers, notează click.ro.

Presa a speculat că pe parcursul prieteniei celor doi, Tavi Colen ar fi fost foarte deranjat de soția lui Alin și s-a spus că Larisa ar fi fost motivul destrămării trupei Talisman. Așa s-a ajuns de la o frumoasă prietenie, la un scandal monstru între cei doi componenți ai trupei.

Tavi Colen nu a mai rezistat și, după 15 ani de la destrămarea trupei Talisman, a divulgat motivul rupturii bruște de Alin Oprea, aducându-i acestuia acuzații grave. „Alin nu ținea pasul cu mine niciodată. Și am zis mai bine să mă retrag eu! Atunci am luat hotărârea să plec. Mi-a fost greu pentru că eu am căzut așa, de sus, ca din copac. El într-o dimineață mi-a luat tot: viața, palmares, trupă, instrumente, tot! Nu am să-l iert niciodată. A fost mai deștept! S-a dus cu cinci ani înainte la OSIM și a înregistrat marca Talisman pe numele lui!”, a spus Colen, la Antena Stars, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/tavi-colen-dezgroapa-secrete-ajunsesem-sa-nu-am-bani-nici-de-banane-alin-oprea-mi

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava