MOPAN Suceava

Tavi Colen nu uită și nu iartă! Solistul de la Talisman a redeschis războiul cu fostul coleg Alin Oprea, la 15 ani de la destrămarea trupei Talisman! Tavi Colen face acuzatii dure la adresa fostului coleg, care și-ar fi însușit ilegal atât repertoriul, cât și numele trupei, notează click.ro.

„Cea mai mare durere a mea este că eu am căzut de undeva de sus. M-a durut foarte tare, am suferit, o perioadă de un an, aproape doi, nu vorbeam cu nimeni. Singura care m-a ținut așa, pe linia de plutire a fost Ema. Eu am căzut ca un bolovan”, a spus Tavi Colen, în emisiunea ”Xtra Night Show”, potrivit sursei citate. „Am luat-o, nu de la zero, de la -2. Nu aveam nici scule, nici bani, nici concerte, nici nimic. Și-a luat Alin toate cele, piesele, discurile, numele, tot, am zis hai bine, ia-ți-le, bagă-ți-le undeva. Dar n-a reușit, se pierde totul. De la orice trupă de unde pleacă solistul vocal, este cam gata. Din punct de vedere muzical noi eram OK, puteam să o mai ducem”, a mai adăugat Tavi Colen.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/tavi-colen-din-nou-razboi-cu-alin-oprea-pentru-talisman-mi-s-parut-infractiune-ce

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava