Concert pascal
MOPAN Suceava

Taximetristul din municipiul Suceava cu un comportament îndoielnic a fost re-examinat și declarat inapt din punct de vedere psihiatric, fiind diagnosticat cu tulburare psihotică schizoformă. Anunțul a fost făcut de viceprimarul Lucian Harșovschi cel care a făcut demersurile necesare pentru ca taximetristul să fie reexaminat. Compartimentul de specialitate din cadrul Primăriei Suceava i-a retras autorizația de taximetrie și a trimis adrese către A.R.R., pentru a aplica și această instituție legislația.

Harșovschi a sfătuit cetățenii să depună reclamații oficiale în situațiid  acest gen și să nu se rezume doar la postări pe facebook. ”Datorită unei bune colaborări între primărie, poliție și policlinica CFR (este vid legislativ și nimeni nu putea face ceva fără o sesizare oficială), în data de 6 august, personal, am purtat o discuție cu taximetristul în sediul poliției municipale iar acesta a fost “ajutat” de cei de la serviciul ordine publică (țin să le mulțumesc pe această cale din nou atât lor cât și serviciului rutier) să fie transportat de bună voie. A fost examinat și a fost declarat inapt din punct de vedere psihiatric, fiind diagnosticat cu tulburare psihotică schizoformă. Drept urmare, compartimentul de specialitate din cadrul primăriei i-a retras autorizația de taximetrie și a trimis adrese către A.R.R., pentru a aplica și această instituție legislația. Spun aceste lucruri, pentru ca sucevenii să conștientizeze importanța sesizării organelor competente în cazul în care întâlnesc situații ce pot pune în pericol siguranța lor și a celorlalți și să depună o reclamație oficială în acest sens, pentru a preveni o nenorocire, nu doar să posteze pe facebook”, a spus Harșovschi.

El a ținut să precizeze că problema fusese preluată de primărie pentru soluționare încă din  luna iunie cu mult timp înaintea semnalărilor de pe facebook. ”Încă din 14.06.2019, cu mult înaintea discuțiilor apărute pe facebook, primăria municipiului Suceava s-a autosesizat cu privire la comportamentul nepotrivit și nefiresc al unui taximetrist sucevean, care s-a prezentat la sediu pentru a ridica niște documente. Colegii mei au trimis o adresă Policlinicii C.F.R. Suceava, prin care s-a solicitat o re-examinare psihologică a acestui cetățean. Unitatea medicală a programat această examinare pe data de 26 iunie, însă taximetristul nu s-a prezentat. Postez această informare întrucât este un subiect destul de controversat atât în mass-media cât și pe facebook. Prin urmare, multă lume discută dar nimeni nu a făcut nicio reclamație”, a mai spus vicele Harșovschi.

Taximetristul cu comportament îndoielnic a fost declarat inapt din punct de vedere psihiatric. Harșovschi anunță că Primăria Suceava i-a retras autorizația de taximetrie, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava