Concert pascal
MOPAN Suceava

Taylor Kinney a recunoscut că i-ar plăcea să se însoare cu Lady Gaga în Maroc, după ce s-a îndrăgostit de acest loc în timpul filmărilor pentru pelicula ´Rock the Kasbah´, care au avut loc acolo, conform contactmusic.com.

Actorul, în vârstă de 34 de ani, a admis că emblematica țară sud-africană a ajuns pe lista locurilor în care ar vrea să se căsătorească cu logodnica lui, după ce s-a atașat de acest loc în timpul filmărilor pentru ´Rock the Kasbah´, la care a participat.

Vorbind pentru ´Entertainment Tonight´, starul a declarat zâmbind: ˝Maroc ar fi un loc minunat pentru nuntă! I-am spus că nu m-aș supăra să avem o ceremonie într-o capelă mică și albă. Dar trebuie să fie așa cum își dorește ea. Vreau să mă asigur că este exact așa cum vrea ea.˝

Cu toate acestea, cei doi încearcă să găsească timp pentru plănuirea nunții, având în vedere că au programe de lucru conflictuale și cariere ce îi plimbă prin lume, mai notează sursa citată.

Taylor a adăugat: ˝Ne vom rezerva timp să facem lucrurile așa cum trebuie.˝

Între timp, actorul – care s-a logodit cu vedeta pop mai devreme în acest an, după patru ani de relație – a recunoscut recent că vrea să aibă o mulțime de copii cu uimitoare cântăreață.

El a spus: ˝Am mulți frați. Am crescut într-o familie mare. Și vreau să am o familie mare, cu siguranță. Vreau o mulțime de copii. Aș vrea să am o mică echipă de fotbal și o mașină mare pentru toți și tot ce mai implică o familie mare.˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava