Ansamblul Ciprian Porumbescu - 65 ani aniversar

Interpreta hit-ului ´Shake It Off´ a dat o petrecere surpriză pentru prietena ei apropiată, Abigail, sâmbătă seară (4 aprilie), conform contactmusic.com. Taylor Swift a organizat o petrecere surpriză de ziua de naștere a celei mai bune prietene ale sale din timpul liceului, sâmbăta seară. Cântăreața, care s-a mutat în Nashville, Tennessee, pe când avea 14 ani, a marcat ziua în care pritena ei, Abigail, a împlinit 25 de ani printr-un spectacol surpriză din partea lui Chris Carrabba, solistul și chitaristul trupei Dashboard Confessional, grupul preferat al lui Abigail.

Taylor a consemnat ocazia cu 3 înregistrări diferite postate pe Instagram, mai notează sursa citată. În primul videoclip, artista poate fi văzută alături de sărbătorită spunând: ˝Un lucru pe care eu îl consider cu adevărat important de știut, dacă nu știați asta deja – mulți dintre voi probabil că știu – trupa ei preferată din toate timpurile, din timpul liceului și chiar și acum, este Dashboard Confessional.˝

În cea de-a doua filmare, Taylor întreabă: ˝Am să adresez o întrebare aleator. Este prezent cineva aici numit Chris Carrabba? Există un Chris Carrabba? Este aici?˝ În acel moment Chris, în vârstă de 39 de ani, se arată mulțimii, primind urale instantaneu din partea celor prezenți. În înregistrarea finală, Taylor și Abigail – care se crede că a servit ca sursă de inspirație pentru piesa ´Fifteen´ interpretată de Taylor – sunt văzute cântând împreună pe muzica lui Chris.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava