Comenzi MOPAN Suceava

Interpreta hit-ului ´Shake It Off´ a dat o petrecere surpriză pentru prietena ei apropiată, Abigail, sâmbătă seară (4 aprilie), conform contactmusic.com. Taylor Swift a organizat o petrecere surpriză de ziua de naștere a celei mai bune prietene ale sale din timpul liceului, sâmbăta seară. Cântăreața, care s-a mutat în Nashville, Tennessee, pe când avea 14 ani, a marcat ziua în care pritena ei, Abigail, a împlinit 25 de ani printr-un spectacol surpriză din partea lui Chris Carrabba, solistul și chitaristul trupei Dashboard Confessional, grupul preferat al lui Abigail.

Taylor a consemnat ocazia cu 3 înregistrări diferite postate pe Instagram, mai notează sursa citată. În primul videoclip, artista poate fi văzută alături de sărbătorită spunând: ˝Un lucru pe care eu îl consider cu adevărat important de știut, dacă nu știați asta deja – mulți dintre voi probabil că știu – trupa ei preferată din toate timpurile, din timpul liceului și chiar și acum, este Dashboard Confessional.˝

În cea de-a doua filmare, Taylor întreabă: ˝Am să adresez o întrebare aleator. Este prezent cineva aici numit Chris Carrabba? Există un Chris Carrabba? Este aici?˝ În acel moment Chris, în vârstă de 39 de ani, se arată mulțimii, primind urale instantaneu din partea celor prezenți. În înregistrarea finală, Taylor și Abigail – care se crede că a servit ca sursă de inspirație pentru piesa ´Fifteen´ interpretată de Taylor – sunt văzute cântând împreună pe muzica lui Chris.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava