Comenzi MOPAN Suceava

Taylor Swift s-a clasat în fruntea topului celor mai bine plătite 10 femei din industria muzicală, întocmit anual de revista Forbes, cu venituri de 170 de milioane de dolari, mai mult decât dublu faţă de ocupanta locului doi, Adele, informează contactmusic.com.

Interpreta hit-ului ‘Shake It Off’ a câştigat majoritatea banilor de pe urma turneul său mondial, ‘1989’, însă mulţi bani i-au adus şi apariţiile în reclame la brand-uri celebre, precum Apple, Diet Coke sau Keds.

Averea cântăreţei în vârstă de 26 de ani este cu mult mai mare decât a ocupantei locului doi, Adele, care a reuşit să adune ‘doar’ 80 de milioane de dolari. Vedeta pop Madonna a ocupat poziţia a treia în topul celor mai bine plătite 10 femei din industria muzical, cu 76,5 milioane de dolari. Rihanna s-a clasat pe patru în topul întocmit de Forbes, cu o avere de 75 de milioane de dolari, iar Beyonce pe cinci, cu 54 de milioane de dolari. Katy Perry, care anul trecut s-a aflat în fruntea clasamentului, a ocupt anul acesta locul şase, cu o avere de 41 de milioane de dolari. Jennifer Lopez s-a poziţionat pe şapte, cu 39,5 milioane de dolari, iar topul 10 a fost completat, în ordine, de Britney Spears, Shania Twain şi Celine Dion.

Lady Gaga, Mariah Carey, Miranda Lambert şi Stevie Nicks şi Christine McVie, de la Fletwood Mac, au reuşit să ocupe un loc în topul celor mai plătite 10 femei din industria muzicală în 2015, însă nu şi anul acesta.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava