Taylor Swift a mărturisit, potrivit contactmusic.com, că cel mai urât coșmar al ei este să fie învinuită de o crimă teribilă pe care nu a comis-o, acest lucru fiind posibil, spune ea, pentru că ‘mulți oameni’ ar fi în stare să-i însceneze așa ceva.

„Îmi este frică să nu-mi fie ceva înscenat. Sunt atât de mulți oameni care mi-ar înscena ceva, sunt oameni care ți-ar înscena o crimă pentru a te trimite la închisoare. Uită-te la mine, nu aș supraviețui în închisoare.”, a explicat cântăreața în vârstă de 24 de ani în timpul emisiunii lui Ellen DeGeneres.

„Cred că toate astea, coșmarurile mele, vin din cauza gândului că oricând aș putea să-mi aprind telefonul și să văd un articol în presă neadevărat despre mine. De exemplu, aș putea să nu fac nimic greșit, să stau acasă cu pisicile mele toată ziua și, dintr-o dată, să apară în presă un articol despre mine cum că aș fi cumpărat o casă într-un loc în care eu nu am fost, sau cum că aș avea un nou iubit, cu un bărbat pe care nu l-am întâlnit în viața mea.”, a mai spus Taylor Swift, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava