Taylor Swift a fost numită ´Artista cu cele mai multe vânzări din lume´ în anul 2014 în noul sondaj dat publicității de British Phonographic Industry (BPI), conform contactmusic.com. Starul pop a atins această performanță în urma vânzărilor astronomice pe plan internațional al celui mai recent album al său, ´1989´, care au însumat în jur de 6 milioane de exemplare la nivel mondial, în ciuda faptului că a fost lansat în luna octombrie a anului trecut.

Swift a ajuns în vârful listei deși a fost într-o competiție strânsă cu câteva staruri britanice, lăsându-i pe locul secund pe cei de la One Direction, pe Ed Sheeran pe poziția a treia și pe Coldplay pe 4. Topul 5 a fost completat de grupul australian de rock AC/DC, mai notează sursa citată.

Clasamentul este dominat de interpreți britanici și numai patru staruri americane s-au clasat în top 10 – alăturându-se lui Swift, regele muzicii pop Michael Jackson a ajuns pe locul al șaselea, iar Katy Perry s-a poziționat pe 9, Beyonce fiind pe locul 10.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava