Comenzi MOPAN Suceava

Cântăreața Taylor Swift a mărturisit că este obsedată de Beyonce și că se teme că o place atât de mult încât a atins un nivel nesănătos. Vedeta în vârstă de 25 de ani a spus, potrivit contactmusic.com: „O iubesc pe Beyonce mai mult decât… adică, este normal pentru oricine să o iubească pe Beyonce, dar eu cred că o iubesc mult mai mult, cred că am depășit nivelul normal.”

Autoarea hit-ului ‚Blank Space’ a mai spus că încearcă să nu fie ‚ciudată’ când își întâlnește idolul. „Mă străduiesc să nu par o ciudată. Încerc să îmi arăt aprecierea într-un mod cât mai normal și drăguț.” În altă ordine de idei, Katy Perry – care se pare că nu se înţelege prea bine cu Taylor Swift – a spus recent că a fi faimos este ca şi cum ai juca într-o telenovelă şi că este de părere că Taylor joacă un rol în faţa reflectoarelor şi că în viaţa reală nu este chiar așa perfectă.

Katy Perry a spus, potrivit ContactMusic: „(În showbiz) Trebuie să numeşti pe cineva ‚personajul negativ’, pe cineva ‚prinţesa’, ştii, trebuie să fie mereu astfel de personaje. Ca imagini pop, cu toţii suntem personaje. Şi media se foloseşte de acest lucru. Cine este ‚drăguţa’, cine este ‚personajul negativ’? Ştiţi asta. Taylor este ‚’drăguţa’. Kanye West este personajul negativ. Asta este povestea.”

Taylor Swift este obsedată de Beyonce, 8.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava