Comenzi MOPAN Suceava

Taylor Swift se pare că s-a săturat de o simplă relație și dorește să meargă spre o adevărată căsnicie, căci aceasta s-a logodit, în secret, cu britanicul Joe Alwyn, potrivit click.ro.

Potrivit mai multor surse ale The Sun, se pare că cuplul fericit încă nu are planuri să-și anunțe, într-un mod public și oficial, veștile cele mari, dar persoanele aflate în anturajul lor au „ciripit” mai mult decât trebuie.

Joe Alwyn, de altfel, a vrut o cerere și un inel care să nu fie care ca oricare altul de pe piață. Inelul pe care Taylor Swift îl poartă are mesajul „în spatele ușilor închise”. Probabil cel mai faimos cuplu discret, care au doar câteva poze împreună, iar asta pe covorul roșu, nu le-ar fi spus nici membrilor din propria echipă despre viitorul lor plan. „Taylor și Joe sunt foarte fericiți și foarte, foarte îndrăgostiți. De fapt, aceștia sunt logodiți de câteva luni, dar le-au spus doar câtorva prieteni din cercul apropiat. Practic, doar familia și prietenii de încredere știu asta.”, a afirmat o sursă a ziarului britanic.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/taylor-swift-logodita-in-secret-cu-joe-alwyn-si-639631.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava