Comenzi MOPAN Suceava

Taylor Swift ar putea colabora cu Selena Gomes și Katy Perry pentru o piesă de pe noul său album, Lovers, informează contactmusic.net.
Un fan al cântăreței Taylor Swift care a participat la o petrecere organizată special pentru a asculta în premieră albumul, a postat pe contul de Twitter al unui fan-club dedicat artistei că noua piesă este despre feminism și putere.
Swift a declarat recent, potrivit aceleiași surse, că s-a împăcat cu Katy Perry, asta după ce, în 2013, Perry i-ar fi furat 3 dintre cei mai importanți dansatori, înainte ca turneul ,,Red Tour-Taylor Swift” să se încheie.
”Nu mai avem nimic de împărțit”, a explicat cântăreața pop-country în vârstă de 29 de ani. ”După acel incident, ne-am văzut la o petrecere și ne-am îmbrățișat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Apoi, am petrecut mai mult timp împreună și ne-am dat seama că de fapt, o frumoasă prietenie tocmai a început…Katy este un om minunat, foarte talentat și sensibil! E o prietenă de nădedje și mă bucur enorm că am ocazia să lucrez cu ea.” a mai declarat Swift, potrivit contactmusic.net.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava