MOPAN Suceava

Taylor Swift și Calvin Harris s-au despărțit, după o relație care a durat 15 luni, potrivit ultimelor zvonuri apărute în presa de peste ocean.

Vedeta pop a început să se întâlnească cu celebrul Dj suedez anul trecut, după ce prietena lor comună Ellie Gouldin le-a făcut cunoștință.

În ultima perioadă, mai multe surse apropiate lui Taylor și lui Calvin au declarat pentru People.com că cei doi muzicieni s-au despărțit. „Nu a fost nicio dramă. Lucrurile pur și simplu nu funcționează uneori.”, a spus un apropiat al fostului cuplu, potrivit ContactMusic.

Cele două vedete nu au făcut niciun comentariu cu privire la zvonurile privind despărțirea, deși au fost mereu deschiși în a-și declara dragostea în fața jurnaliștilor.

Într-un interviu acordat la începuturile relației lor, lui Rickie, Melvin și Charlie, în cadrul emisiunii britanice ´Kiss FM Breakfast Show´, Calvin Harris a spus: ˝Totul merge absolut fantastic. Este interesant fiindcă există lucruri diferite scrise în fiecare zi despre noi și, deși nu facem nimic public o perioadă de timp, cineva va inventa ceva… Pentru mine ar putea fi cu mult mai rău și tot aș fi nebunește de fericit cu ea, așa că accept ce se întâmplă… Devine din ce în ce mai ridicol, de la presupusa mea alergie la pisicile ei la faptul că eu și Taylor ne mutăm împreună și până la o nuntă programată săptămâna următoare. Este cam mult, dar trebuie să iei lucrurile așa cum sunt, adică este o poveste pe care oamenii o savurează, dar nu este viața reală. Pe de altă parte, viața reală se desfășoară acum. Au fost o mulțime de cazuri în care am ieșit și nimeni nu a observat. Nu ni se face o fotografie chiar de fiecare dată când ieșim din casă.˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava