Lume lume hai la targ
MOPAN Suceava

tbi bank, una dintre cele mai importante bănci de tip challenger din Europa de Sud-Est, anunță că și-a capitalizat întregul profit net consolidat pentru 2023, în valoare de 42,5 milioane de euro.

Profitul tbi pentru primele șase luni ale anului 2023 a fost deja capitalizat în urma unei aprobări obținute de la Banca Națională a Bulgariei la sfârșitul anului 2023. Acum, acționarii tbi bank au decis, de asemenea, să reinvestească și profitul din a doua jumătate a anului 2023, pentru a susține creșterea viitoare.

tbi a raportat rezultate financiare record în 2023, cu un avans al profitului net de 17% și o creștere impresionantă de aproape 40% a activelor totale – cea mai mare dintre toate băncile de pe piața bulgară. În 2023, tbi bank a deservit cererile a 1,6 milioane de clienți unici (de două ori mai mult decât în 2022) în cele trei piețe principale ale sale – Bulgaria, România și Grecia, acordând aproximativ 750 000 de credite în valoare de aproape 1 miliard euro (creștere anuală de 30%).

„Suntem bucuroși să vedem angajamentul ferm al acționarilor noștri față de creșterea viitoare a afacerii noastre. Prin capitalizarea profitului nostru din 2023, oferim o bază stabilă pentru a încuraja extinderea noastră pe piețele pe care activăm. Vom continua să investim în îmbunătățirea constantă a produselor și serviciilor noastre pentru a face viața clienților noștri mai ușoară”, spune Petr Baron, CEO, tbi fs.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava