MOPAN Suceava

Rata anuală a inflației a crescut semnificativ în România în ultimul an, iar această tendință ar putea continua până la sfârșitul anului 2022, ceea ce va îngreuna achiziția bunurilor de valoare mai mare, cum ar fi mașinile. Pentru a face astfel de achiziții mai accesibile pentru consumatori, TBI Bank a încheiat un parteneriat cu Carvago, o platformă online internațională de vânzare de mașini second hand, ajutând românii să achiziționeze automobile prin intermediul soluției BuyNow, PayLater (BNPL), într-un plan de plată de până la 60 de rate.

TBI Bank este singura instituție de finanțare autorizată în platformă pentru persoanele fizice, oferind acces la sume de până la 80.000 de lei, cu aprobare online în doar câteva minute. Tot ce trebuie să facă clienții este să intre pe platformă, să își aleagă mașina preferată, să dea click pe butonul TBI Pay, apoi să primească un link și să finalizeze online cererea de împrumut.

„Un mijloc personal de mobilitate este foarte important pentru majoritatea oamenilor, deoarece oferă o mare libertate de mișcare și de petrecere a timpului liber, motiv pentru care interesul pentru autoturisme rămâne unul crescut, în ciuda provocărilor în procesul de achiziție cauzate de mediul economic. Parteneriatul cu Carvago ne permite să ajutăm mai multe persoane care doresc să dețină o mașină și le oferim susținere pentru a acoperi costul total într-un mod rapid și simplu”, a spus Gergana Staykova, TBI Bank,  Market Leader Romania.

Compania cehă Carvago este o platformă online de vânzare de mașini second-hand care a anunțat recent că intră pe piața din România. Compania își propune să vândă aproape 1.000 de mașini în primul an de prezență pe piața locală și peste 3.000 de unități în 2023. Platforma oferă și produse de la dealeri autorizați din România, de la diferite mărci, aproximativ 7.500 de mașini de pe piața românească fiind deja vândute până acum către cumpărători din alte țări europene.

”Carvago aduce o modalitate diferită, mai transparentă, mai onestă și mai rapidă pentru cei care doresc să cumpere o mașină la mâna a doua. Piața noastră online oferă tuturor potențialilor cumpărători din România o gamă largă de automobile, cu peste 750.000 de vehicule listate, din care fiecare își poate alege mașina visurilor sale. Carvago simplifică procesul, iar acum putem chiar finanța achiziția datorită parteneriatului pe care îl avem cu TBI Bank, astfel încât putem oferi o soluție completă clienților noștri din România”, a spus Jakub Sulta, CEO Carvago.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava