Concert pascal
MOPAN Suceava

SHOPPING CITY SUCEAVA a pregătit cadouri speciale de Mărţişor: SHOW DE MODĂ CĂTĂLIN BOTEZATU, OFERTE SPECIALE ŞI PREMII DE RĂSFĂŢ!

În prima săptămână de primăvară Shopping City Suceava omagiază femeile, pe care le invită să participe la tombola specială de Mărţişor. Zilnic primele 100 de doamne şi domnişoare care fac cumpărături de minim 100 lei din magazinele din Shopping City Suceava pot caştiga: vouchere în valoare de 100 lei la B&B Collection şi şedinţe de machiaj, flori la ghiveci oferite de Baumax, vouchere de frumuseţe la Salonul D`Anais, cosmetice şi bijuterii Avon, ore de aerobic la Energy Fitness Club şi vouchere de cumpărături la magazinele din Shopping City Suceava. Desigur, şi domnii pot participa la tragerea la sorţi şi pot câştiga pentru femeile din viaţa lor, mult doritele premii.

Pe 1 şi 8 Martie te bucuri de oferte speciale în magazinele din Shopping City Suceava şi conform tradiţiei, vizitatorii vor primi mărţişoare, iar pe 8 martie, flori pentru toate doamnele şi domnişoarele.

Duminică 3 martie începând cu ora 17:00 eşti invitată de onoare la un spectacol de modă de excepţie: Celebrul Cătălin Botezatu vine să-ţi prezinte ultima lui colecţie într-un show incendiar AVIATORUL. Este una dintre cele mai de sucess colecţii ale sale, având ca sursă de inspiraţie cunoscutul film “Top Gun” şi prezintă lenjerie intimă şi de costume sport pentru bărbaţi.
Te provocăm la concursuri c u premii speciale pentru ziua femeii: seturi de cosmetice, cine romantice, abonamente de fitness precum şi vouchere de cumpărături.
După eveniment, la Alexandria Librării, va urma sesiunea de autografe pentru audiobook-ul “Trei vieţi. Pedeapsa.” în lectura lui Cătălin Botezatu şi Gabriel Duţu după cartea autobiografică cu acelaşi nume, primul volum al trilogiei despre viaţa celui mai cunoscut designer român în ţară şi peste hotare, scris de Monica Vlad.
Tot sâmbătă, magazinele din Shopping City Suceava îşi vor etala noile colecţii de primăvară, iar Salonul D`Anais din Shopping City Suceava va asigura coafura şi machiajul modelelor şi, totodată, va prezenta ultimele tendinţe în domeniu.

Shopping City Suceava face parte din portofoliul fondului britanic de investiţii Argo Real Estate Opportunities Fund (AREOF), unul dintre cei mai mari proprietari de parcuri de retail și centre comerciale din Europa Centrală şi de Sud- Est, totalizând peste 340.000 mp. Deschis în aprilie 2008, Shopping City Suceava este primul parc de retail din judeţ. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 46.000 mp Shopping City Suceava reuneşte peste 90 de magazine de renume naţional şi internaţional, printre care hypermarket-ul Carrefour, Mobexpert, Media Galaxy, Baumax şi NewYorker. Shopping City Suceava este situat la 5 minute de centrul oraşului şi dispune de 1.300 de locuri de parcare. Alături de Shopping City Suceava, portofoliul rgo Real Estate Opportunities Fund (AREOF) din România include Shopping City Sibiu, Era Shopping Park Oradea şi Era Shopping Park Iaşi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber

Shopping City Suceava
Calea Unirii, nr 27 B
Telefon: 0330.401.850
Fax: 0330.401.850 int. 6

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava