Concert pascal
MOPAN Suceava

Tea Leoni spune că este mândră de ridurile de pe față fiindcă acestea spus povestea vieții ei, conform contactmusic.com. Actrița, în vârstă de 49 de ani – care apare în drama politică ´Madam Secretary´ în rolul Secretarului de Stat al Americii Elizabeth McCord – este mândră de felul în care arată și de experiențele care au îmbătrânit-o de-a lungul anilor.

Ea a declarat: ˝Am câștigat fiecare rid de pe față. Fiecare greșeală, fiecare arsură de soare, fiecare moment de stres, fiecare moment frumos. Fiecare minut al unei munci de 30 de ore – din aceasta cauză a apărut primul rid – îl port pe față. Și mă întreb de ce acest lucru nu este considerat, în felul său aparte, superb.˝

Starul are fiica Madelaine West, în vârstă de 16 ani, și fiul Kyd Miller, de 13 ani, cu fostul ei soț, David Duchovny, și spune că a fi părinte, în timp ce lucrează pe platourile de filmare câte 12 ore pe zi, o determină să prețuiască fiecare moment pe care-l petrece cu cei doi copii ai săi, mai notează sursa citată.

Ea a spus pentru revista Emmy: ˝Mă uit fix la copiii mei tot timpul. Nu demult mi-au zis: ´Mamă e înfiorător cum ne fixezi cu privirea!´, iar eu le-am zis: ´Vreau doar să vă privesc în timp ce vă uitați la televizor – sunt disperată după astfel de momente.´ Ei mi-au răspuns: ´Acum serios, încetează!´.

Eu chiar cred că servicul meu și cel al lui John Kerry (actualul Secretar de Stat al Statelor Unite) sunt comparabile când vine vorba de orar.˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava