MOPAN Suceava

Teatru, operă şi balet în aceste zile la Univeristatea „Ştefan Cel Mare” din Suceava. Sunt evenimente puse la cale de Casa de Cultură a Studenţilor, care vor avea loc în Auditoriumul „Joseph Schimdt”: teatru miercuri, operă şi balet joi. Biletele au fost puse deja în vînzare.

Miercuri, 25 noiembrie 2015, la ora 19.00, în Auditoriumul „Joseph Schmidt”, Casa de Cultură a Studenților din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava vă invită la piesa de teatru umoristică „Cerere în căsătorie”, de A. P. Cehov. Pe scenă vor urca actori de la Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoşani. Biletele pot fi cumpărate de la biroul din camera 101, corp F, contra sumei de 20 de lei pentru adulţi şi de 10 lei pentru studenţi, elevi şi pensionari.

Pe 26 noiembrie, la ora 19, tot în Auditoriumul „Joseph Schmidt”, Casa de Cultură a Studenţilor din Suceava din cadrul Universitatii „Stefan cel Mare” ne aşteaptă la un spectacol de operă şi balet susţinut de artişti ai Teatrului de Operetă şi Musică „Ion Dacian” din Bucureşti. Costul unui bilet este de 20 de lei pentru studenţi, elevi şi de pensionari, în vreme ce adulţii au de plătit 40 de lei pentru un bilet. Bilete şi informaţii: corp F, camera 101, telefon: 0752 096 606.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava