MOPAN Suceava

Zile distractive se anunță la Iulius Mall Suceava, pentru cei mici, dar și pentru cei mari. Pe agenda evenimentelor din week-end se regăsesc numeroase activități dedicate întregii familii: teatru pentru prichindei, ateliere de creație, târg de obiecte lucrate manual, expoziție de mașini retro și altele.

De vineri până duminică, în perioada 21 – 23 aprilie 2017, parterul Iulius Mall Suceava va fi locul de întâlnire al clienților cu maeștrii lucrului manual. Bijuterii felurite, papioane, accesorii, piese vestimentare, tablouri, lumânări parfumate, cosmetice naturale și multe alte obiecte realizate cu îndemânare, pot fi admirate și cumpărate la Târgul Handmade.

Sâmbătă, 22 aprilie 2017, este ziua dedicată prichindeilor. Pentru a-i ajuta să se bucure din plin de vacanță, Iulius Mall Suceava îi invită pe cei mici la sesiuni prelungite de distracție. De la ora 16.30, la parter, cei mici sunt invitați să se amuze la piesa de teatru „Aventurile veverițelor vesele”. Spectacolul le va fi oferit de Teatrul Zbribulici și va dezvălui micilor spectatori peripețiile unor rozătoare simpatice, de la care copiii vor putea afla lucruri interesante. Evenimentul este unul interactiv, cu participarea directă a spectatorilor, îmbinând teatrul cu muzica și dansul.

În această sâmbătă vor fi două serii ale atelierului de creație, de la ora 14.00 și de la ora 15.00. Sub îndrumarea specialiștilor Creativ & Deco, copiii vor realiza omizi colorate, fiind jucării și decorațiuni amuzante. Toate materialele necesare vor fi oferite de Iulius Mall Suceava, iar năzdrăvanii care și-au exersat îndemânarea vor putea lua lucrările acasă.

Duminică, de la ora 10.00, pe platoul exterior de la intrarea Iulius Mall Suceava se va desfășura Retro Parada Primăverii. Evenimentul, organizat de Retromobil Club Suceava, oferă publicului prilejul de a admira veritabile bijuterii pe patru roți. Nostalgicii vor descoperi peste 30 de autovehicule care poartă amprenta trecerii anilor și care au ieșit pe piață chiar și cu 65 de ani în urmă. Pe lângă modelele Dacia  1300 și Trabant, cei care iubesc mașinile de colecție se vor putea fotografia alături de exponate rare, printre care: Cadillac Eldorado din 1976, Chrysler New Yorker din 1977, Bentley din 1971, Singer 4AD din 1952, Jaguar 420 din 1985, Opel Rekord din 1967 sau MG Gentry din 1971.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava