• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Mâine, începând cu ora 10.00, Teatrul „Matei Vișniec” din Suceava va găzdui o dezbatere a proiectului „România Educată”, inițiat de președintele Klaus Iohannis. Liderul Uniunii Județene a Sindicatelor „Pro-Educația”, afiliată la Federația „Spiru Haret”, profesorul Traian Pădureț, a declarat că la discuții va participa și un consilier al Administrației Prezidențiale. Cel mai probabil va veni consilierul pe Educație Ligia Deca. Traian Pădureț a adăugat că, de la ora 13.00, la Hotelul „Continental” vor fi organizate două ateliere de lucru. Lunea trecută, profesorul Pădureț a spus, la Radio Top, că el va reprezenta conducerea „Spiru Haret” la dezbatere, fiindcă liderul Federației, Marius Nistor, nu poate ajunge la eveniment. La dezbaterea de la Suceava vor mai participa reprezentanți ai Ministerului Educației și ai Institutului de Științe ale Educației.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava