Concert pascal
MOPAN Suceava

Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava anunță suspendarea spectacolului 𝐀𝐙𝐈𝐋𝐔𝐋, adaptare după „Azilul de noapte” de Maxim Gorki, regia Alice Veliche, programat pentru data de 22 februarie, ora 19:00.

Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava regretă această situație neprevăzută, motivată de starea de sănătate a unuia dintre actori. Spectacolul va fi reprogramat pentru data de 30 martie 2023, ora 19:00.

Spectatorii care au bilete achiziționate pot opta pentru utilizarea acestora astfel:

1)     utilizarea biletelor achiziționate pentru reprezentația viitoare programată în data de 30 martie 2023, ora 19:00. Termenul până la care se poate opta pentru utilizarea biletelor pentru reprezentația viitoare este 10 martie 2023, luându-se în considerare doar confirmările pimite pe email la adresa bilete@teatrulmateivisniec.ro sau la numărul de telefon 0759048677.

sau

2)     recuperarea banilor în funcție de modalitatea de achiziție:

– pentru biletele achiziționate de la sediul teatrului spectatorii vor putea recupera banii de la casierie, programul acesteia fiind de luni-vineri între orele 13:00-16:00.

-pentru biletele achiziționate online, contravaloarea acestora va fi returnată direct în contul din care s-a efectuat plata biletelor în urma solicitării făcute către www.blt.ro.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava