MOPAN Suceava

Teatrul Municipal Matei Vișniec Suceava participă, din nou, la Campania Națională „Artiștii pentru artiști”, cu un spectacol ale cărui încasări vor fi donate în Fondul de Solidaritate Teatrală.

Pe 1 martie s-a dat startul celei de-a 18 ediții a Campaniei sociale „Artiștii pentru artiști”, cu sprijinul indispensabil al instituțiilor de teatru din București și din țară. Prin această campanie umanitară organizată de UNITER în luna martie și aprilie, se strâng fonduri pentru artiștii de orice vârstă, din toată țara, care au probleme medicale si o sănătate precară.

Sunt multe feluri de a fi activ și de a face ceva concret pentru această cauză. Și nu este vorba doar despre solidaritatea de breaslă! Este vorba, în primul rând, despre solidaritatea umană! De aceea, din nou, doi mari artiști, foarte sensibili și foarte implicați în viața comunității teatrale reiau cu aceeași încredere cuvintele simbol ale campaniei sociale UNITER: Alătura-te Campaniei, cumpără bilete, bucură-te de teatru și fă o faptă bună!

EMILIA POPESCU și MARIUS MANOLE sunt mesagerii faptelor bune pe parcursul lunii martie. Sunt ambasadorii de anul acesta ai Campaniei „Artiștii pentru artiști” și vă invită să luați parte la schimbarea de atitudine față de situația delicată, dar rezolvabilă a artiștilor noștri aflați în dificultate.

Emilia Popescu https://youtu.be/HmPVoGgU-ug

Marius Manole https://youtu.be/4VTlBXnT-OI

Și anul acesta, câteva zeci de instituții teatrale din București și din țară au programat spectacole pe tot parcursul lunii martie și aprilie, încasările din vânzarea de bilete urmând a fi direcționate către Fondul de Solidaritate Teatrală: RO40RZBR0000060007801286 deschis la Raiffeisen Bank, Agenția Piața Amzei. Pe site-ul www.uniter.ro, regăsiți lista completă a reprezentațiilor care se vor juca sub semnul Campaniei.

„Noapte bună, tăticule!” este un spectacol pe care Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava îl va juca în 24 martie, ora 19:00, în cadrul acestei campanii. Pentru această reprezentație, prețul unui bilet va fi de 10 lei, preț unic, indiferent de vârstă.

„Noapte bună, tăticule!” este o comedie spumoasă, despre micile noastre slăbiciuni, în acest secol grăbit. O poveste despre dragoste și trădare, despre infidelitate și devotament, despre triunghiul clasic (El, Ea și amanta), ce ne violează spațiul nostru conjugal, despre inocență și imoralitate, în fine e despre noi, consumatorii de cultură” afirmă regizorul Alexandru Grecu.

Diana Lazăr – Sophie
Răzvan Bănuț – Stephane
Ioana Nichita – Julie
Bogdan Amurăriței – Frederic
Sebastian Bădărău – D-na Valter
Delu Lucaci – Marlene
Alexandru Marin – D-nul Valter

Martie este și luna când sărbătorim Ziua Mondială a Teatrului în modul cel mai firesc cu putință: pe scenă, în sala de spectacol. Cu această ocazie, pe 27 martie 2019, de la ora 19:00, Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava va prezenta spectacolul cel mai drag publicului, cel care permanent s-a jucat cu casa închisă: PiSiCi, un spectacol concert pus la cale de Fără Zahăr, regia muzicală Bobo Burlăcianu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava