MOPAN Suceava

În această toamnă, Iulius Mall Suceava a pregătit pentru clienţii săi cele mai tari premii, care garantează distracţia la cote maxime. Îndrăgita destinaţie de shopping şi recreere te invită să descoperi „Unde mergem după shopping” şi ai şansa de a câştiga cele mai cool gadget-uri ale momentului sau experienţe cu adrenalină.

În perioada 16 octombrie – 1 noiembrie 2015, la Iulius Mall Suceava tu eşti vedeta distracţiei. Sesiunile de shopping în valoare de minimum 100 de lei îţi acordă şansa de a câştiga premii pe stilul tău tineresc. Tot ce trebuie să faci este să mergi cu bonurile la Centrul Info şi să completezi talonul care te înscrie direct în competiţia cu adrenalină. Cei mai norocoşi trei clienţi vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi, pe 18, 25 octombrie şi 1 noiembrie, şi vor primi câte un smartphone Samsung S6 Edge. Astfel, câştigătorii vor avea acces la jocuri, aplicaţii şi informaţii care să le asigure doza zilnică de distracţie. În urma extragerilor din fiecare duminică din perioada de desfăşurare a campaniei, alţi trei clienţi Iulius Mall vor fi răsplătiţi pentru pasiunea lor de a merge la cumpărături cu experienţe la înălţime, câştigând câte un zbor de agrement. Călătoria va dura o oră, deasupra judeţului Suceava, câştigătorii putând lua alături de ei în zbor alţi doi prieteni.

În plus, zilnic, Iulius Mall oferă sute de premii. Primii 100 de participanţi din fiecare zi vor primi cadouri pe loc: bilete la Escalada Parc Gura Humorului, căni termos, mape, strick-uri de memorie USB, pături cu mâneci şi băuturi răcoritoare. Mai mult, pe 30 şi 31 octombrie, printre premiile instant se vor număra şi cele cu tematică de Halloween: vouchere pentru torturi cu figurine înfricoşătoare, turtă dulce sau brioşe decorate cu elemente specifice, măşti şi decoraţiuni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava