MOPAN Suceava

Instrumentele realizate pentru a spori eficiența la locul de muncă pot avea efect invers atunci când logarea, verificarea și folosirea repetată ocupă prea mult timp. Dar cu OneDock, aplicația dezvoltată de Telekom, companiile pot aduna toate aplicațiile pe care le folosesc într-un singur loc. Astfel, fiecare utilizator va avea acces rapid, o viteză de reacție mai mare și o interfață organizată și personalizată după nevoile sale.

Telekom a integrat în OneDock aproape 40 de aplicații realizate in-house sau cu ajutorul partenerilor, precum Interactions, iar aplicația este deja folosită la nivel intern de către angajații companiei. Toate acestea completează catalogul de 140 de aplicații disponibile în mod implicit la un click distanță.

Beneficiile principale pe care OneDock le aduce utilizatorului sunt posibilitatea de a-și organiza interfața cu toate aplicațiile de care are nevoie într-un singur loc pentru o vizibilitate optimă, un Password Manager local, fără captarea parolei într-un cloud, și funcția OneSearch, ce permite căutarea în toate aplicațiile pe care utilizatorul a ales să le instaleze. În plus, funcția OneDashboard oferă vizualizarea într-un singur ecran a mai multor aplicații.

“OneDock este o aplicație de desktop care simplifică folosirea tehnologiei și crește nivelul de performanță în orice context, chiar și atunci când lucrezi de acasă. OneDock își propune să strângă sub umbrela aceleiași platforme toate aplicațiile folosite de o afacere. Pentru a-și crește competivitatea, este necesar ca brandurile de telecomunicații să gândească mai mult precum companiile de software. Iar noi am făcut primul pas chiar cu OneDock, dezvoltat în totalitate intern și conectat la nevoile publicului nostru țintă”, a declarat Alexandru Isbășoiu, Business Development Manager OneDock în cadrul Telekom Romania.

“O aplicație este utilă în măsura în care poate ține pasul cu cerințele pieței. De aceea, în promovarea și mentenanța OneDock, aplicația dezvoltată de Telekom, încercăm mereu să fim cu un pas înainte. Misiunea Interactions este de a monitoriza constant contextul și de a se asigura că acest instrument ajunge la publicul țintă. În momentul de față, urmărim atent tendința de transformare digitală și ne dorim să contribuim la succesul acestei aplicații care ajută semnificativ un business aflat în tranziția impusă de context. Suntem convinși că OneDock este alegerea potrivită”, adaugă Marius Palcă, Account Manager Interactions.

Aplicația poate fi instalată și folosită gratuit accesând https://www.onedock.app/.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava