MOPAN Suceava

Deutsche Telekom lansează în toate țările în care operează, inclusiv în România, campania „Summer of Joy” destinată tinerilor care își doresc să participe la festivaluri din toată Europa, vara aceasta, inclusiv la concerte exclusiviste sau evenimente pop-up găzduite de Electronic Beats.

„Summer of Joy” este cea mai recentă componentă a unui program multianual de campanii ale Deutsche Telekom destinate Generației Z, toate inițiativele fiind centrate pe promisiunea de bază de a sprijini generația tânără în tot ceea ce face. Campania se va concentra pe mediul digital, fiind comunicată prin intermediul unor creatori de conținut din generația Z pentru a crea conținut original și autentic.

În prezent, tinerii se confruntă cu o varietate de probleme, precum cele economice, de mediu, cele educaționale și sociale pentru care trebuie să își facă griji.

Deutsche Telekom consideră că a trăi bucuria tinereții este un drept universal, muzica fiind un element esențial al culturii tineretului. Acesta este motivul pentru care grupul invită tinerii să ia parte la o serie extinsă de evenimente muzicale din toată Europa, ajutându-i să se conecteze la experiențe unice și variate concepute special pentru ei.

„Pe măsură ce tinerii continuă să se confrunte cu presiuni fără precedent, conservarea dreptului lor universal de a fi tineri ar trebui să reprezinte o prioritate”, menționează Ulrich Klenke, Chief Brand Officer, Deutsche Telekom. „Deutsche Telekom se angajează să își ofere sprijinul pentru tânăra generație, oferindu-le momente culturale excepționale prin care să experimenteze adevărata bucurie a tinereții.”

Telekom Romania Mobile îi invită pe tinerii din România la evenimentele muzicale din toată Europa.

Astfel, începând din luna iunie, pe pagina dedicată campaniei, summerofjoy.electronicbeats.net, toți cei interesați se vor putea înscrie la tombole cu premii constând în abonamente și bilete de acces la unele dintre cele mai bune festivaluri din Europa, precum Colours of Ostrava, Ohrid Calling/Lacul Ohrid sau INOTA Festival/Lacul Balaton.

Tinerii din România au șansa de a ajunge și la unul dintre cele mai consacrate evenimente muzicale autohtone: Electric Castle. Festivalul va avea loc între 19-23 iulie, la Castelul Banffy, județul Cluj.

„Campania Summer of Joy, derulată inclusiv în România, reprezintă materializarea dorinței noastre de a oferi tinerilor o vară doar a lor. Evenimentele muzicale din Europa vor facilita pentru Gen Z reconectarea și redescoperirea elementelor-cheie în dezvoltarea lor: energia tinereții, spiritul de libertate și bucuria de a fi împreună”, a precizat Andreea Cramer, Chief Commercial Officer, Telekom Romania Mobile.

Mai multe detalii despre evenimentele și concursurile din campania „Summer of Joy” sunt disponibile pe https://summerofjoy.electronicbeats.net/.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava