Concert pascal
MOPAN Suceava

Telekom Romania continuă să îmbunătățească experiența clienților pe www.telekom.ro și anunță o nouă facilitate disponibilăînpremieră pe site-ul oficial, prin intermediul căreia vizitatorii pot vizualiza telefoanele disponibile în format 3D.

Pentru ca vizitatorii site-ului să poată identifica mai ușor dimensiunile reale ale terminalelor mobile, Telekom Romania a adăugat o funcționalitate prin care aceștia pot asocia mai lesne proporțiile telefoanelor cu ajutorul unui obiect extrem de comun: un card bancar.

Astfel, clienții pot înțelege mai ușor cât de înalt, de lat sau de subțire este smartphone-ul pe care și-l doresc, în comparație cu un card bancar.

“Datorită noii facilități introduse de Telekom Romania, clienții își pot analiza mai atent telefoanele dorite direct online fără a mai fi nevoie să meargă într-un magazin fizic sau să sune în Call Center”, declară Gabriel Trăistaru, Director Digitalizare în cadrul Telekom Romania.

Pe site-ul telekom.ro, clienții au posibilitatea de a alege orice smartphone, din gama disponibilă, pe care să-l plătească în rate, pe o perioadă de 24 de luni și îl pot combina cu orice abonament mobil. Totodată, clienții beneficiază de livrare gratuită în toată țara

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava