MOPAN Suceava

Gazer Limited anunță disponibilitatea în România a televizorului Gazer TV43-US2G cu cele mai noi și mai inovative funcționalități smartTV, la un raport calitate/ preț foarte bun.

Tehnologii de afișare

Echipat cu un panou IPS, televizorul de 43” dispune de rezoluție 4K UHD și suportă HDR, această funcționalitate generând un gamut de culoare extins și o imagine mai luminoasă. Modelul dispune de trei preset-uri de imagine, Standard, Dinamic și Soft, dar și de un mod manual, care poate fi folosit de către utilizatori pentru setări personalizate ale luminozității, contrastului, saturației de culoare și claritate.

Sistem de iluminare și design

Sistemul de iluminare este unul tip D-LED, LED-urile fiind uniform distribuite în spatele panoului, ceea ce îi conferă un flux luminos uniform pe toată suprafața. În pofida sistemului de iluminare, grosimea televizorului este de doar 3cm în partea superioară, designul produsului fiind discret, completat de marginile frameless de doar 1, respectiv 2 centimetri.

Conectivitate extinsă

Gazer TV43-US2G dispune de două intrări de antenă (satelit și T2), o intrare VGA, o intrare analog audio, o ieșire optică, un jack audio, un conector USB 2.0, trei conectori HDMI și două intrări video analogice. Conectarea la Internet poate fi realizată atât prin fir, cât și prin Wireless (802.11ac 2×2 Dual Band 2.4 și 5 GHz). Există suport și pentru Bluetooth 4.0, modul cu ajutorul căruia se poate conecta la televizor tastatura, mouse-ul, game-pad-ul, boxele wireless sau căștile.

Platformă Inteligentă

Gazer TV43-US2G utilizează un SoC pe 64 de biți fabricat de Realtek (4 nuclee Cortex-A53 care funcționează la frecvențe de până la 1100 MHz) și dispune de 2 GB RAM și 16 GB stocare internă pentru platformă. Sistemul de operare folosit este Android 7.1.1, platforma fiind intuitivă, rapidă și performantă. Interfața grafică a fost personalizată de către Gazer pentru o experiență de utilizator completă. Astfel, platforma este similară cu Android TV, utilizatorii având la dispoziție Google Play Store, dar și un magazin propriu prin intermediul căruia se pot instala aplicații precum Chrome browser, Instagram, diverse video playere sau jocuri. În plus, utilizatorii pot instala manual fișiere apk de pe stick-uri USB.

Controlul televizorului se face atât cu ajutorul telecomandei, cât și prin intermediul aplicației smart de mobil – Gazer TV, disponibilă atât pe smartphone-uri Android, cât și iOS. Televizorul Gazer TV43-US2G este disponibil în România prin intermediul partenerilor autorizați ELKO Romania

Despre Gazer Limited

Compania Gazer a fost înființată în anul 2004, iar în 2009 a început să producă echipamente electronice pentru piața auto, precum camere de bord, camere de parcare, oglinzi cu ecrane integrate, ecrane autonome sau sisteme video și multimedia. Din anul 2014, Gazer produce și dispozitive electronice portabile, iar în 2017 a pătruns pe piața soluțiilor de inteligență artificială, integrând algoritmi bazați pe rețele neurale direct în echipamentele destinate autovehiculelor. Compania are sediul în Londra, Regatul Unit, iar în prezent comercializează produse în peste 20 țări, astfel că mai mult de un milion de utilizatori folosesc deja produse de calitate britanică, cu tradiție. Mai multe detalii aflați de la link: https://www.gazer.com/ro/.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava