MOPAN Suceava

În ultima perioadă, tensiunile au luat cu asalt Familia Regală din Marea Britanie și parcă nu ajung la un sfârșit. Se pare că la Încoronarea Regelui Charles al III-lea (75 de ani), Prințesa de Wales (41 de ani) a avut ceva de împărțit cu Regina Camilla (75 de ani) și a refuzat să facă reverență în fața noii regine, notează click.ro.

Primele semne care au arătat că noua regină Camilla și Kate Middleton nu mai au o relație atât de bună după ce s-a spus că Prințul William i-a fost infidel soției sale au apărut la ceremonia de Încoronare a Regelui Charles al III-lea, de pe 6 mai.

Un expert regal susține că Prințesa de Wales a avut ceva de împărțit cu Regina Camilla la momentul Încoronării, ceea ce a determinat-o să nu facă reverență în fața noii regine, însă, acesta a ținut să menționeze că nici alți membri ai familiei regale nu s-au înclinat în fața Camillei:

„Dacă te uiți la filmarea încoronării, în timp ce Regele și Regina părăsesc tronurile și se îndreaptă spre ieșirea din Westminster Abbey, vei vedea că toată lumea se înclină și face o reverență în fața regelui și nimeni nu mișcă un un mușchi când trece Camilla. Nimeni nu se mișcă. Kate și William s-au comportat la fel. Toată acea nemulțumire a trecut de la acea mică parte a congregației, de lângă tron, până în centrul Abației Westminster. Și în acel moment a fost absolut vizibil că nimeni nu s-a aplecat în fața Reginei Camilla”, a declarat expertul regal Tom Bower, relatează OKMagazine.ro.

Sursa foto: GETTY IMAGES

Află mai multe pe: https://click.ro/actualitate/fapt-divers/tensiuni-mari-intre-kate-middleton-si-regina-2268282.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava