Concert pascal
MOPAN Suceava

Teo Trandafir și-a amintit despre începuturile carierei sale, dezvăluind în cadrul unui interviu care au fost „pățaniile” prin care a trecut în momentul în care a intrat în televiziune. Îndrăgita prezentatoare este în prezent un exemplu de profesionalism, însă aceasta a dezvăluit că a avut parte și de critici din partea invitaților săi, pe vremea când era „novice”, potrivit click.ro.

Teo Trandafir a vorbit, în cadrul unui interviu acordat revistei Viva, despre începuturile sale în televiziune. Îndrăgita prezentatoare a show-ului care îi poartă numele a dezvăluit cum s-a descurcat în prima sa emisiune și a mărturisit, de asemenea, că primul său invitat i-a spus la un moment dat că nu are „bun-simț”, din cauza unei replici pe care Teo i-a dat-o, în stilul său caracteristic, plin de umor.

„Mihai Tatulici, care m-a întrebat: „Teo, de ce m-ai invitat la emisiunea ta? și eu am răspuns: „Ca să vă fac celebru, domnule Tatulici! Și el a replicat: „Voi, ăștia de la radio, n-aveți pic de bun-simț!”, și-a amintit prezentatoarea, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/teo-trandafir-despre-inceputurile-sale-televiziune-ce-invitat-i-reprosat-ca-nu-are

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava