MOPAN Suceava

Teo Trandafir, în vârstă de 50 de ani, este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare din România și se bucură de o experiență în televiziune, pe măsură. Cunoscută pentru umorul său caracteristic, care reușește să aducă zâmbete pe fețele a sute de români, s-ar putea crede că Teo a avut parte de o viață fără dificultăți. În ciuda acestor aparențe, vedeta TV a mărturisit recent că a trecut prin momente cumplite, cărora le-a făcut față fără a atrage atenția asupra sa, notează click.ro.

Teo a povestit, într-un interviu pentru adevarul.ro, cum a făcut față decepțiilor din dragoste pe care le-a trăit, dar și cum a trecut peste perioada în care a fost nevoită să stea departe de televiziune. Vedeta a mărturisit faptul că a încercat să-ți ascundă tristețea pe cât posibil, pentru că nu este genul care să „pozeze” în ipostaza de victimă, dar suferința a existat. Aceasta a trecut prin două divorțuri. „Am suferit ca un animal, am suferit cumplit, am suferit de nu m-am ridicat de pe podele. A fost ceva înspăimântător. Nu am spus niciodată nimic pentru că mi se pare oribil ca bărbatul care te-a rănit sau pe care l-ai rănit să ştie că tu suferi.”, a explicat Teo Trandafir, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/teo-trandafir-incercata-dur-de-viata-am-suferit-de-nu-m-am-ridicat-de-pe-podele

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava