• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Ministrul finanțelor publice, Eugen Teodorovici, a declarat la Suceava, că statul nu poate prelua creditul pe care 61 de primării sucevene l-au contractat pentru proiectul „Suceava – utilități și mediu la standarde europene”. Eugen Teodorovici a spus că pentru rambursarea creditului, primăriile se pot împrumuta de la Trezorerie, în condiții foarte bune. „S-a analizat această problemă, s-a discutat în comisia de buget-finanțe a Parlamentului și a fost o propunere legislativă. Guvernul a dat o ordonanță de urgență care permitea împrumuturi în Trezorerie și pentru astfel de situații, la costuri avantajoase, pentru că statul nu poate să preia creditul. Nu are voie să mai preia”, a spus Teodorovici. El a arătat că în anexa transmisă către bancă la contractarea creditului apărea primăria și suma împrumutată, dar și era trecută primăria, suma și obiectivul care trebuia făcut din împrumut. „Omul trebuia să fie clar: mie îmi faci rețeaua cutare, conducta, investiția X. La unii s-a făcut, la alții nu s-a făcut. Cine trebuia să urmărească partea de contract în sine, nu de finanțare, ci de investiție? Nu scrie nicăieri că statul preia această povară fiscală. Dacă era această prevedere, statul nu are o problemă să găsească chiar o soluție temporară la problema aceasta, numai că povara fiscală nu poate să o preia statul”, a spus ministrul finanțelor. El a arătat că în perioada următoare va face o informare publică cu privire la situația exactă a proiectului „utilități și mediu”, pentru că au existat mai multe interpretări legate de acesta. Teodorovici a mai spus că mai mulți primari au discutat personal cu el această problemă, însă statul nu poate prelua creditul.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava