• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava a comunicat că sesiunea de înscrieri la cursurile de limbi străine pentru actualul an academic se va încheia pe 20 decembrie, și nu pe 2 decembrie, așa cum se anunțase inițial. USV a menționat că prelungirea perioadei de înscrieri a fost decisă ca urmare a solicitărilor primite. Universitatea din Suceava va organiza cursuri de obținere a certificatului naţional de competenţă lingvistică pentru toate nivelurile, la limbile engleză, franceză, germană, spaniolă, italiană, chineză, japoneză, rusă și poloneză, precum şi cursuri de obținere a certificatului internaţional de competenţă lingvistică la engleză și germană. Doar cursurile de limba chineză sînt gratuite.

Termen prelungit la Universitatea Suceava pentru înscrieri la cursurile de limbi străine, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava