Concert pascal
MOPAN Suceava

Peste 250 de proiecte au fost înscrise la Concursul ”Bursa pentru Educație Vocațională”, organizat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, la sfârșitul anului trecut.

Numărul mare de lucrări primite în ultimele zile de înscrieri, calitatea acestora, precum și dorința de a oferi o șansă fiecăruia dintre tinerii care și-au înscris proiectele, ne-au determinat să prelungim perioada de evaluare a eseurilor până la data de 1 martie.

De asemenea, domnul profesor Dan Voiculescu, fodatorul FDVDR, își dorește să citească personal fiecare lucrare în parte, din dorința de a se apropia de tânăra generație, de a-i descoperi idealurile, fiind încrezător în capacitatea tinerilor de schimbare și inovare.

Astfel, câștigătorii celor trei burse în valoare de câte 10.000 de lei fiecare vor fi anunțați pe 1 martie.

În această perioadă, eseurile vor fi analizate, de asemenea, de către membrii comisiei de evaluare, formată din specialiști ai celor trei domenii despre care au fost invitați să scrie tinerii: economic, politic și civic.

La concurs au participat elevi și studenți din întreaga țară, dar și elevi și studenți români din diaspora, cu vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani.

Conceput sub forma unui concurs, acest proiect își propune să încurajeze tânăra generație să se implice în dezvoltarea societății în care trăim, să conștientizeze rolul activ pe care îl pot avea în societate, să își facă cunoscute idealurile, reușind astfel să dezvolte prin ei înșiși România de mâine.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava