• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Societatea comercială Termica, al cărei unic acţionar este Consiliul Local, propune majorarea preţului gigacaloriei pentru populaţie la 511,02 lei iar pentru agenţi economici şi instituţii la 587,74 de lei. Anunţul a fost făcut de primarul Ion Lungu care a declarat că în prezent Termica livrează gigacaloria la la preţul de 386,88 de lei pentru populaţie şi 463,7 pentru consumatorii non casnici. Lungu a spus că noile preţuri au fost înaintate spre avizare Autorităţii Naţionale de reglementare în domeniul Energiei  dar a precizat că va discuta problema şi în cadrul Consiliului Local. Potrivit primarului, cei de la Termica au justificat propunerea de majorare a tarifelor prin apropiata liberalizare a preţului gazului metan. Lungu a ţinut să sublinieze că în această perspectivă decizia municipalităţii de a construi o nouă centrală termică pe biomasă s-a dovedit una înţeleaptă. Asta în condiţiile în care preţul gigacaloriei la gardul noii centrale va fi de 143 de lei cu TVA inclus la care se adaugă preţul de transport şi distribuţie în jur de 90 de lei. Ion Lungu a făcut un apel către suceveni să nu se debranşeze de la sistemul centralizat de termoficare pentru că în opinia lui încălzirea pe gaz metan nu va fi o soluţie fezabilă în viitor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava