• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Societatea „Termica” S.A. Suceava se va ocupa în continuare de transportul şi distribuţia energiei termice. Firma va mai opera acest serviciu pînă pe 31 martie 2014, cînd ar urma să aibă loc o licitaţie pentru delegarea gestiunii prin concesiune. Hotărîrea a fost aprobată, astăzi, într-o şedinţă extraordinară a Consiliului Local. S-au înregistrat 16 voturi pentru şi 4 împotrivă. Voturile pentru au aparţinut consilierilor PSD şi PDL, în timp ce împotrivă au votat consilierii PNL. 3 consilieri au absentat. Pînă-n prezent, singura firmă care ar vrea să preia transportul şi distribuţia energiei termice este „Bioenergy”. Aceasta a construit noua centrală termică a Sucevei, care funcţionează din data de 8 noiembrie. De menţionat c㠄Termica”, societatea Consiliului Local, se află în insolvenţă şi îşi exprimase în scris intenţia de a renunţa la serviciul de transport şi distribuţie a energiei termice.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
AdministraţieComunicate de presăPrimăria municipiului Suceava
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava