MOPAN Suceava

Actriţa Alina Puşcaş (35 ani) a avut de tras, în urmă câţiva ani, după operaţia de implant mamar. Vedeta Antena 1 a povestit, recent, despre necazurile care au adus-o în pragul disperării. Ea le avertizează pe cele care doresc îmbunătăţiri estetice să fie atente când îşi aleg medicul, căci unii le pot pune viaţa în joc.

Alina Puşcaş şi-a pus silicoane la un medic renumit, însă dezamăgirea avea să fie imensă, notează click.ro. S-a speriat cumplit în momentul în care sânii s-au învineţit: „S-a desfăcut operaţia, m-am dus, mi-a refăcut-o şi, după trei ani şi jumătate, în care totul era bine, mi-a apărut o pată movulie pe sân, pe interior, şi m-am dus două săptămâni la rând să verifice. Şi nici măcar el nu ştia ce e până când a început să se exfolieze partea aceea şi a zis că se subţiază pielea, că trebuie să îl scoatem, că e nasol, că e clar că implantul este respins de corpul meu. Puteau să apară probleme de sănătate, dacă nu mă grăbeam cu operaţia”.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/teroare-din-cauza-silicoanelor-alina-puscas-eugenia-serban-si-anamaria-prodan

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava