MOPAN Suceava

Competiția «Survivor România» este una autentică și reală, iar Cristina Șișcanu a confirmat acest lucru, după ce a primit mai multe întrebări cu privire la cât de adevărate sunt aspectele dure ale acestei competiții. Soția lui Mădălin Ionescu a fost prima concurentă care a părăsit reality-show-ul de la Kanal D și a făcut câteva dezvăluiri cu privire la aspectele nevăzute ale emisiunii, notează click.ro.

Unul dintre prietenii virtuali ai vedetei a întrebat-o unde se spălau în timpul competiției și unde își făceau nevoile, iar Cristina Șișcanu a răspuns fără inhibiții la întrebări, dezvăluind că toți concurenții se spălau în mare, iar nevoile și le făceau pe unde apucau, în junglă. „Nu ne spălam, doar în mare! Nevoile… în junglă, pe unde apucai, cu frica să nu te muște cineva! Și încă ceva, «Survivor România» este la primul sezon. Nu confundați cu «Exatlon». Condițiile de trai sunt mult mai grele la Survivor, decât la Exatlon”, a scris ea pe Instagram, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/teroarea-de-la-survivor-ne-spalam-mare-si-ne-faceam-nevoile-jungla

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava