MOPAN Suceava

Test reușit pentru bobul feminin din România la etapa finală din circuitul Cupei Mondiale de bob – Pyeongchang, Coreea.

Echipejele de bob 2 persoane feminin, pilotate de sportivele Maria Constantin și Grecu Andreea au încheiat cu succes sezonul preolimpic. Performanța obținută astăzi de Andreea Grecu – pilot și Erika Halai împingător, confirmă potențialul unei clasări foarte bun la Jocurile Olimpice. Echipajul de bob feminin a fost unul dintre protagoniștii concursului, sportivele noastre reușid clasarea pe locul 9, după ce în prima manșă s-au situat pe locul 7 la numai o miime de secundă faţă de locul 6. Cu un timp de start în primele 10 poziții, pilotul Andreea Grecu reușește cel mai bun rezultat personal cu un total de 1:44.64. Șansele de clasare pentru cel de-al doilea echipaj au fost limitate, în profida unei coborâri foarte bune din cauza accidentării de ultim moment a împingătorei Olivia Vild.

Etapa de Cupa Mondială de la PyeonChang a fost câștigată de echipajele SUA, locul 1 – Jamie Greubel Poser-Aja Evans, locul 2 – Elana Mayers Taylor-Lolo Jones, urmate de echipajul Canadei, format din Alysia Rissling-Chintia Appiah.

La finalul Cupei Mondiale, după cele 8 etape disputate, Maria Constantin ocupă locul 12 în clasamentul general cu 740 de puncte, iar Andreea Grecu locul este pe locul 17 cu 600 de puncte. Pârtia din cadrul Alpensia Sliding Centre, din Coreea de Sud, reprezintă a doua pistă artificială din Asia, după cea de la Nagano, din Japonia, având o lungime totală de 1.376 m. Pârtia a fost special construită pentru Jocurile Olimpice din 2018.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava