MOPAN Suceava

Elevii din județul Suceava interesați să susțină pe 19 iunie 2021 examenul Cambridge English B2 First for Schools (FCE) sau C1 Advanced (CAE) au acum ocazia de a se înscrie la o evaluare gratuită susținută de către Twinkle Star Exam Centre pentru a afla nivelului de limba engleză.

Testarea se va desfășura online, în data de 13 februarie, în intervalul orar 10.00-12.00, iar în urma acesteia fiecare elev va obține recomandarea în vederea susținerii examenului Cambridge care i se potrivește.

Înscrierea la aceasta sesiune de pre-testare pentru examenele Cambridge special realizată de Twinkle Star Exam Centre pentru elevii din județul Suceava se realizează prin completarea formularului: http://bit.ly/Testare_Cambridge_Suceava.

Alege să-ți iei certificatul Cambridge alături de cei mai buni!

Twinkle Star Exam Centre are fixate în calendar în acest an peste 80 de sesiuni de examene Cambridge ce includ toate nivelurile de studiu, programate în diferite orașe din țară. Din anul 2008 până în 2020, un număr de 8.090 de candidați au obținut un certificat Cambridge cu susținerea Twinkle Star.

“Ne bucurăm să organizăm sesiuni de examene Cambridge în orașe importante din țară iar faptul că suntem și centru de pregătire cu o experiență de peste 12 ani ne oferă o expertiză pe care dorim să o împărtășim cu profesori interesați de maximizarea rezultatelor candidaților pe care îi susțin pentru obținerea certificatului Cambridge”, a declarat Ruxandra Rață-Bucevschi, managerul Twinkle Star Exam Centre.

Cei care doresc mai multe detalii despre examenele Cambridge English pot discuta direct cu un consultant al centrului de examinare Twinkle Star Exam Centre: Lavinia Moroșanu – lavinia.morosanu@examenecambridge.ro sau 0726.385.993.

Calendarul tuturor sesiunilor de examene Cambridge English organizate în acest an de Twinkle Star Exam Centre poate fi consultat aici: https://examenecambridge.ro/examene/inscrieri/.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava